DETOATE ONLINE STORE

B-dul Basarabia Nr. 250, Sector 3, Bucuresti

contact@dtoate.ro

0770891432

 

Vă rugăm să citiți întrebările frecvente înainte de a ne trimite un mesaj.

 

Întrebări frecvente

DA. Sunati la 0770891432.

Poti plati prin: ramburs (numerar, la primirea coletului).

 

Transportul este gratuit pe teritoriul României pentru toate comenzile cu valori mai mari de 500 Lei; pentru comenzile cu valori mai mici de 500 LEI, costul transportului este de 19 Lei.

Articolele disponibile sunt livrate, de regulă, în 2-5 zile lucrătoare.

 

Te rugăm sa ne contactezi la contact@dtoate.ro în termen de 24 de ore de la livrarea coletului, mentionand comanda și codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, îți vom înlocui produsul sau îți vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de către dvs.

E-mail-urile de confirmare sunt trimise automat, imediat după ce ați înregistrat comanda. În cazul în care nu l-ati primit avem rugamintea sa verificati si in Spam/Junk. Este de asemenea posibil sa fi introdus o adresa de e-mail gresita. In acest caz, te rugăm sa ne contactezi și vom verifica impreuna. Dar, inainte de toate, va rugam sa va asigurati ca ați deschis mai intai folderul Spam/Junk.

Cu ce vă putem ajuta?

Nu ai găsit un răspuns adecvat in secțiunea de ajutor? Sau dorești să ne contactezi din alt motiv? Scrie-ne și vom lua legătura cu tine cât de curând putem.